Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Divendres es farà l’activitat del projecte “Som i Pintem” de Badalona que es va haver d’anul·lar per la pluja a principis de mes

En aquesta 5a acció les entitats participants pintaran de forma col·lectiva el mur que hi ha al carrer de Liszt per promoure les relacions socials al territori i la participació del veïnat en l’espai públic

La iniciativa està organitzada per la Xarxa Entitats 8 i s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau & rodalies (La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred)

Aquest divendres, 24 de maig, de 17 a 19 hores, el carrer de Liszt (al mur que toca a l’Escola Miguel Hernández) de Badalona, serà l’escenari de diverses activitats emmarcades en el projecte “Som i Pintem”, una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies que busca millorar les relacions socials als barris de la zona alta del Districte 2 de Badalona. Per fer-ho, el projecte cerca potenciar el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat.

Durant la tarda es podrà gaudir de diverses propostes per als infants, joves i adults, jocs infantils, tallers esportius amb pilota, música i altres propostes complementàries.

El projecte “Som i Pintem” pretén desenvolupar actuacions en diferents indrets, escollits per la seva rellevància a la zona. D’aquesta forma es pretén crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat, com per exemple el disseny d’activitats col·lectives on l’art sigui l’eix principal.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt i la implicació de les entitats que actualment formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són l’associació AMICS, Esplai Buenoyqué, CD Los Planos Skate Plaza, Fundació AMIBA, Fundació Germina i l’Associació de Veïns Fondo Sistrells.

L’activitat es fa amb la col·laboració de l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Miguel Hernández i els artistes de Krear’T.

El projecte té el suport de les regidories de Serveis Social i del Districte 2 de Badalona.

Badalona, 20 de maig de 2019

twitter @AjBadalona