Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Diumenge es farà al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona la primera fotomarató

13/03/2019 ::    

L’objectiu de l’activitat és obtenir fotografies de la fauna, flora o de qualsevol altra element singular del parc

Aquest diumenge, 17 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, d’11 a 13.30 hores, es farà la primera fotomarató al parc, de la mà de la ‘Jugatecambiental’.

La fotomarató és una activitat dirigida al públic familiar on qualsevol persona amant de la natura i de les noves tecnologies hi pot participar. Es tracta de fer una marató fotogràfica amb l'objectiu d'obtenir el màxim de fotografies de la fauna, flora i de qualsevol altra element singular del parc. La mecànica de la fotomarató és molt senzilla: fer una fotografia i publicar-la a les xarxes socials (Twitter i/o Instagram) segons els hashtag: #TuróEnric, #Vegetació, #Fauna, #JugarAlParc, #Jugatecambiental. Es podran publicar les fotografies durant tot el diumenge.

En finalitzar la fotomarató es seleccionaran les millors fotos de cada categoria i es publicaran durant la setmana als perfils de Twitter i Instagram citant el nom de l'autor/a de cada fotografia.

A més, a la carpa que hi ha al costat del mòdul de la ‘Jugatecambiental’, els més petits hi trobaran un espai amb nombrosos jocs per poder entretenir-se.

L'activitat estarà organitzada pel Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les associacions de veïns de Bufalà i Morera. El punt de trobada de totes les activitats serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, a les 11.30 hores.

Les activitats de la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric estaran gestionades fins el 24 d’aquest mes de març per l’Associació de Veïns del barri Morera i per l'Associació de veïns de Bufalà.

Badalona, 13 de març de 2019

twitter @AjBadalona