Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dimoni Festes de Maig 2020 – presentació disseny guanyador

18/02/2020 ::    

Convocatòria de premsa

La presentació del Dimoni que es cremarà la Nit de Sant Anastasi es farà a les 11 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver

Demà dimecres 19 de febrer, a les 11 hores, a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) es donarà a conèixer el disseny guanyador del vint-i-dosè concurs Crema’l tu!, Premi de Disseny del Dimoni de Badalona de les Festes de Maig. Enguany s’hi han presentat un total de 104 originals al concurs.

La presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; de la regidora de Cultura i Esports, Helena Bayo; i de la persona guanyadora del concurs Crema’l tu!.

El disseny guanyador es construirà amb una estructura de fusta d'entre 12 i 14 metres amb l’objectiu que la figura del Dimoni quedi plantada a la platja, a la vista de tota la ciutadania, uns dies abans de la Cremada, la qual té lloc la nit del 10 de maig, vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat de Badalona.

La Cremada del Dimoni compleix enguany 80 anys ja que és una activitat cultural que se celebra a Badalona des de l’any 1940. L’any 1991 va ser declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya. Des de l’any 1999, el disseny del Dimoni es tria a partir del concurs Crema’l tu!.

Badalona, 18 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona