Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dimecres, 8 de setembre, es farà l’acte d’inauguració del nou curs escolar a Badalona

06/09/2021 ::

L’acte, adreçat especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, es farà enguany de forma virtual

Aquest dimecres, 8 de setembre, de 12 a 13.30 hores, es celebrarà, de forma virtual, l’acte d’inauguració del curs escolar 2021-2022 a Badalona.

La presentació del nou curs està adreçada especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat, i obert també a tota la comunitat educativa.

L'acte s'iniciarà amb una salutació de la regidora d’Educació, Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Amanda Feria, i del cap del Servei d’Innovació, Xarxes i Serveis Educatius del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Biayna.

En el decurs de l’acte també s’informarà del Pla de Formació del Professorat i es presentarà la Guia d'Activitats Educatives del curs 2021-22. La presentació finalitzarà amb la conferència “El rol dels centres educatius en la creació de l’èxit i el fracàs escolar“, a càrrec de la professora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Aina Tarabini.

La inauguració del curs escolar 2021-22 està organitzada conjuntament pel Servei Educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 6 de setembre de 2021

twitter @AjBadalona