Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dimarts, 3 de març, es donarà a conèixer el cartell de les Festes de Maig 2020 de Badalona

28/02/2020 ::    

Convocatòria de premsa

L’acte de presentació es farà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo

Aquest dimarts, 3 de maig, a les 13 hores, a l’Escola d’Art i Superior del Disseny Pau Gargallo (carrer del Molí de la Torre, 16) es presentarà el cartell de les Festes de Maig 2020 que, com cada any, reflectirà la identitat de Badalona i les Festes de Maig, tenint en compte les seves singularitats i els seus elements festius.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo i l’Ajuntament de Badalona van establir, ara fa uns anys, un acord de col·laboració on es demanava que els alumnes del centre participessin en el disseny del cartell de les Festes de Maig amb la voluntat d’incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica dels joves artistes i dissenyadors de l’escola.

L’acte comptarà amb la presència de la regidora de l’Àrea de Cultura, Helena Bayo, de l’autor o autora del cartell guanyador, dels o les finalistes i del professorat i alumnat de l’escola.

Recordem que aquesta mateixa setmana s’ha donat a conèixer el disseny del Dimoni que es plantarà a la platja durant totes les Festes de Maig i que es cremarà la Nit de Sant Anastasi, el 10 de maig. El projecte guanyador d’enguany, que porta per títol Dimoni Moníssim, és obra del dissenyador gràfic Albert Navarro i està inspirat en els 150 aniversari de la fàbrica de l’Anis del Mono a la ciutat que se celebra aquest 2020.

Badalona, 28 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona