Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dilluns que ve arrenca el Badajoc, la penúltima activitat inclosa en la programació del Badasport

15/05/2019 ::    

1.200 infants de 3r de primària participen, del 20 al 24 de maig, en diverses proves, jocs i activitats esportives de caire cooperatiu i tradicionals

El proper dilluns, 20 de maig, i fins divendres, dia 24, de 9.30 a 12.30 hores, es farà al parc Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona el Badajoc, una nova activitat del Badasport, que aquest any celebra el seu 20è aniversari.

El Badajoc consisteix en diferents proves, jocs i activitats esportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes. Enguany hi participaran 1.200 nens i nenes de tercer de primària de diverses escoles.

La darrera activitat del Badasport es celebrarà el proper mes de juny amb el Badaplatja a la platja dels Pescadors.

El Badasport 2018-19 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona – La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, el programa Fem Salut! i TUSGSAL, entre altres.

Badalona, 15 de maig de 2019

twitter @AjBadalona