Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dilluns comença a les pistes d’atletisme Paco Águila una nova edició del Badatletisme

23/11/2023 ::    

L’activitat es durà a terme del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre

Prop de 1.600 alumnes de cinquè de primària participaran en la nova edició del Badatletisme, una de les activitats incloses al Badasport que es celebrarà a les pistes d’atletisme Paco Águila del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre.

El Badasport és una iniciativa del Grup de Mestres d’Educació Física de Badalona que promou la pràctica esportiva a les escoles a través de sis modalitats mitjançant jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat, i de diverses activitats lúdiques a un poliesportiu i a la platja.

Canvi de data del Badacorfbol

L’activitat del Badacorfbol es farà a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de febrer, i no del 5 al 9 de febrer, com estava programat inicialment.

El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats.

Badalona, 23 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona