Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dilluns 9 de novembre, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

06/11/2020 ::    

La sessió es durà a terme per via telemàtica a partir de les 18 hores

El pròxim dilluns 9 de novembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament a petició de la quarta part del nombre legal de membres de la Corporació.

La sessió es durà a terme per via telemàtica pel context de la pandèmia ocasionada per la Covid-19 i es podrà seguir en directe a través de l’enllaç següent: http://endirecte.pre.badalona.cat

ORDRE DEL DIA

1. Explicacions per part del Govern de la gestió de la crisis sanitària a causa de la COVID a la Guàrdia Urbana de Badalona.

2. Explicacions per part del Govern de com s’està prestant el servei de Guàrdia Urbana amb les circumstàncies actuals.

3. Aprovar la petició de dimissió de la regidora de l’Àmbit de Seguretat, Irene González Poveda, per fer deixadesa de funcions a l’hora de garantir els protocols de prevenció i seguretat a la Guàrdia Urbana de Badalona.

4. Reprovar a l’alcalde Xavier García Albiol perquè la seva permissivitat, laxitud i màniga ampla amb les mesures de prevenció relacionades amb la COVID19 ha provocat un greu brot de contagis a la Guàrdia Urbana amb el conseqüent problema de seguretat a la ciutat de Badalona per la manca d’efectius policials.

Badalona, 6 de novembre de 2020.

twitter @AjBadalona