Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dijous comença la instal·lació de la passarel·la de 30 metres al Torrent de la Font i la 3a fase de les obres de pavimentació de la carretera de Can Ruti

10/05/2019 ::            

El nou pont per a vianants unirà els carrers de Jaume Passarell i d’Alacant millorant la connexió entre els barris de Bufalà i Morera

Per altra banda al carrer de la Independència es tallarà el trànsit per reparacions a la calçada durant cinc dies

El proper dijous 16 de maig està previst s’iniciï la maniobra d’elevació i de col·locació de la passarel·la de 30 metres de longitud sobre el Torrent de la Font al barri de Bufalà. També dijous començarà la pavimentació de la Fase 3 de la carretera de Can Ruti que comportarà el tall de trànsit en sentit descendent de la via entra l’aparcament nord de l’Hospital Germans Trias i Pujol i el carrer de Fogars de Tordera.

Col·locació nova passarel·la sobre el Torrent de la Font

La instal·lació de la nova passarel·la forma part dels treballs que està executant l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a la part baixa del Torrent de la Font per millorar l’entorn i la connectivitat per als vianants entre els barris de Bufalà i Morera. L’objectiu és incorporar aquest espai al Parc Metropolità del Torrent de la Font i del turó de l’Enric que gestiona l’AMB des de gener de 2018.

La passarel·la està formada per una estructura metàl·lica en forma d’“U” oberta de 3 metres d’ample, 1,5 metres d’alçada i una longitud de 30 metres que salva el desnivell del Torrent de la Font. Atesa les característiques de volum i pes de la passarel·la, les peces arribaran a Badalona en un transport especial la nit anterior.

La col·locació de la passarel·la, les millores d’urbanització dels camins escolars, entre els carrers de Jaume Passarell – Joan Junceda i Sant Vicenç – Molí de la Torre, i amb les escales del Parc de la Bòbila i les millores de l’enllumenat de la zona, hauran suposat una inversió de 930.000 euros. També s’estan executant ja les actuacions previstes al parc de Can Bada, entre el carrer d’Alacant, l’avinguda del President Lluís Companys i la nova calçada lateral de l’autopista, que es preveu finalitzi i pugui entrar en servei en unes setmanes.

Nova fase de pavimentació de la carretera de Can Ruti

Aquest dijous 16 de maig quedarà tallat el sentit descendent de la carretera de Can Ruti entre l’aparcament nord de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i el carrer de Fogars de Tordera a conseqüència de les obres de pavimentació.

Des del polígon de Bonavista encara es podrà accedir al lateral de la B-20 per la carretera de Can Ruti.

Des de dilluns, 13 de maig, entrarà en funcionament el desviament en sentit descendent per la carretera de Canyet (BV-5011) amb la corresponent senyalització per obres que inclouen les connexions amb els laterals de la B-20.

Reparacions al carrer de la Independència.

D’altra banda, dimecres 15 de maig, a partir de les 8.30 hores, es realitzaran diverses actuacions de reparació de la calçada del carrer de la Independència, al barri de Bufalà. A causa d’aquestes obres, que duraran cinc dies, s’haurà de tallar el trànsit rodat afectant el normal funcionament de la xarxa d’autobusos que es desviarà pel carrer del Doctor Robert. Per tal d’habilitar les parades d’autobús provisionals serà necessària la retirada d'alguns vehicles estacionats al carrer del Doctor Robert a l'alçada de l'encreuament amb el carrer del Doctor Daudí i després del pas de vianants de la cruïlla amb l'avinguda de Bufalà.

Badalona, 10 de maig de 2019

twitter @AjBadalona