Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà divendres, 26 d’octubre, Badalona celebra la Marató de Donants de Sang

25/10/2018 ::    

Les donacions es podran fer al Centre Cultural El Carme de 9 a 21 hores ininterrompudament

El Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78 -82) acollirà demà divendres 26 d’octubre, de 9 a 21 hores, de forma ininterrompuda, la Marató de Donants de Sang de Badalona amb la voluntat de sensibilitzar sobre els greus problemes de la falta de sang i captar nous i noves donants.

Per donar sang cal gaudir de bona salut, ser major d’edat, pesar més de 50 quilos i, en cas de ser dona, no estar embarassada. A més, no cal estar en dejú per realitzar-la,

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la primera tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, participaran, a les 10.05 hores, en aquesta Marató.

La Marató de Donants de Sang de Badalona és una iniciativa organitzada pel Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord, la Creu Roja Barcelonès Nord, la Universitat de Barcelona i l’Escola Maristes de Badalona.

Badalona, 25 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona