Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà dissabte, 1 de juny, comencen les Festes de Llefià de Badalona

31/05/2019 ::

La quarta edició del Festival de Música Gran Sol i el correfoc són els actes més destacats de la programació de les festes

Demà dissabte, 1 de juny, comencen al parc de les Palmeres a Sant Mori de Llefià de Badalona les Festes de Llefià. Festes de Ciutat d’aquest 2019 que s’allargaran fins dilluns dia 24.

Entre els diferents actes i activitats del programa de festes cal destacar el Correfoc que es realitzarà dissabte 8 de juny, a les 22.15 hores, i on hi participaran totes les colles de foc de la ciutat. El correfoc començarà a la plaça de la Dona, continuarà pel carrer de Provença, per l’avinguda del Marquès de Sant Mori, pel carrer de Pérez Galdós, per la ronda de Sant Antoni, de Llefià, pel carrer de Ramiro de Maeztu i acabarà a la plaça de Trafalgar.

També cal remarcar els concerts gratuïts que es faran a l’amfiteatre del parc del Gran Sol (carrer de l’Àsia cantonada carrer de Joan Valera) en la quarta edició del Festival de Música Gran Sol amb les actuacions de Ketama, divendres dia 21, a les 22 hores, i Ecos del Rocío, el dilluns 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 21.

Durant tots aquets dies els carrers dels barris de Llefià (Sant Mori, Sant Antoni, Sant Joan-Gran Sol i Sant Joan Alt) s’ompliran entre altres actes de jocs, tallers, activitats infantils, actuacions musicals, balls, exposicions, esport, correfocs infantils… tots oberts a la ciutadania de la resta de barris de Badalona.

Badalona, 31 de maig de 2019

twitter @AjBadalona