Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà dimecres a les 9 hores, roda de premsa sobre les Festes de Maig de Badalona

28/04/2020 ::

Convocatòria de premsa

L’atenció als mitjans de comunicació serà presencial i també a través de videoconferència per facilitar la tasca periodística

L’alcaldessa accidental, Aïda Llauradó, farà demà dimecres 29 d’abril, a les 9 hores, una roda de premsa sobre les Festes de Maig de Badalona 2020 a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-12). L’atenció als mitjans de comunicació serà presencial i també a través de videoconferència per facilitar la tasca periodística. La regidora de Cultura i Esports, Helena Bayo, també participarà telemàticament en aquesta roda de premsa juntament amb representants d’entitats de cultura popular de la ciutat.

Els periodistes que ho desitgin podran utilitzar un sistema que els permet fer preguntes en directe i interactuar a través de videoconferència.

Indicacions per a la connexió i preguntar en la roda de premsa d’aquest dimecres 29 d’abril

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho abans de les 8.30 hores de dempa dimecres, enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 683 36 08 40.

– Abans de les 8.45 h, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil: https://meet.jit.si/PresentacióFestesdeMaigConfinades2020

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 683 36 08 40. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Badalona, 28 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona