Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà dimarts 21 de juliol, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

20/07/2020 ::

El Ple començarà a les 12 hores

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà demà dimarts 21 de juliol, a les 12 hores, una sessió extraordinària. Atesa l’excepcionalitat de la situació actual, el Saló de Plens comptarà únicament amb la presència de l’alcalde, d’un representant de cada grup municipal i de la secretària accidental de la Corporació. La resta de membres del Ple assistiran a la sessió per via telemàtica.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les bases reguladores i convocatòria 2020 per a la sol·licitud i atorgament d’ajuts econòmics a autònoms i micropimes afectades per la COVID19 per concurrència no competitiva.

2. Aprovació inicial de les Bases específiques que han regir la convocatòria de subvencions per concurrència competitiva destinades a la realització d’activitats i casals d’estiu 2020.

3. Aprovació inicial de les Bases específiques que han de regir la convocatòria per concurrència no competitiva destinades a les llars d’infants de titularitat privada de Badalona que s’hagin vist afectades per la COVID-19

Seguiment del ple per Internet

Els mitjans de comunicació no podran accedir a la sessió de forma presencial a causa de les mesures sanitàries establertes en la situació actual. El ple extraordinari d’aquest dimarts es podrà seguir de forma telemàtica a través de l’enllaç següent: http://endirecte.pre.badalona.cat

Badalona, 20 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona