Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà comença al Poliesportiu Montigalà la segona edició de la Badamotri

25/03/2019 ::    

L’activitat forma part del Badasport que promou la pràctica de l’esport escolar a la ciutat

El Poliesportiu Montigalà (carrer de Rossini, s/n), acull des de demà dimarts, dia 26, fins divendres, dia 29 de març, la segona edició de la Badamotri. La Badamotri consisteix en diferents activitats i jocs motrius en les que hi participaran alumnes de primer de primària de diverses escoles de la ciutat. Aquesta és la quarta activitat del Badasport, que promou la pràctica de l’esport escolar a Badalona.

El Badasport, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, continuarà al llarg del curs amb les dues darreres activitats: Badajoc (del 20 al 24 de maig al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), i Badaplatja (els dies 11, 12, 13 i 14 de juny, a la platja dels Pescadors).

El Badasport 2018-19 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona – La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, el programa Fem Salut! i TUSGSAL, entre altres.

Badalona, 25 de març de 2019

twitter @AjBadalona