Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Declaració institucional per demanar el canvi de nom del Pavelló de Casagemes pel de Pavelló Municipal Casagemes-Albert Esteve

30/09/2020 ::        

A l’inici del Ple de l’Ajuntament de Badalona del dimarts 29 de setembre de 2020 s’ha llegit una Declaració institucional per demanar el canvi de nom del Pavelló de Casagemes pel d’Albert Esteve. La Declaració és la següent:

“El 27 d’abril ens va deixar l’Albert Esteve i Esteve. Tenia 58 anys. L’Albert va orientar la seva vida a la formació dels nois i noies a través de l’esport. Ho va fer com a professor d’Educació Física a l’Escola Minguella. I com a Director Tècnic de l’Associació Esportiva Minguella, entitat que va crear amb un grup de pares de l’Escola i que va fer créixer fins assolir una trentena d’equips, essent reconeguda per la Federació Catalana de Basquetbol com l’entitat amb més equips de formació.

Des de l’Escola, va ser el primer continuador del llegat del senyor Pere Gol, el seu mestre de gimnàs. Incansable a l’hora de muntar activitats per fer pinya entre la comunitat educativa, compromès per fer viure el món de l’esport des de la competitivitat fins el companyerisme i donant màxima importància al treball en equip i als valors.

A Badalona va impulsar el Badalona Bàsquet Base. Va contribuir a organitzar les 24 hores de Bàsquet i el Torneig Ciutat de Badalona.

L’Albert va fer gran el bàsquet de formació a tot arreu on va ser. I durant moltes hores ho va fer al pavelló municipal de Casagemes.

És per això, i per homenatjar la seva memòria, que tant des de la direcció de l’Escola Minguella com des de la Junta de l’Associació Esportiva Minguella demanem a aquesta Corporació que consideri anomenar la instal·lació Pavelló Municipal Casagemes-Albert Esteve.”

Badalona, 30 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona