Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Declaració institucional en suport i demanant la llibertat de l’alumne de l’escola Rafael Alberti, Enoc, segrestat a Hondures

29/01/2020 ::    

A l’inici del Ple de l’Ajuntament de Badalona del dimarts 28 de gener de 2020 s’ha llegit una Declaració institucional en suport i demanant la llibertat de l’Enoc Misael, alumne de l’escola Rafael Alberti segrestat a Hondures. La Declaració és la següent:

L’Ajuntament de Badalona, reunit en ple, declara la seva preocupació i consternació per la desaparició i el suposat segrest de l’alumne de l'institut escola de la nostra ciutat, Rafael Alberti, de 1r de ESO, Enoc Misael Chinchilla durant la seva estada a Hondures per compartir aquest Nadal amb la seva família.

Ens han informat que el 2 de desembre, pocs dies després d’arribar al seu país, van assaltar l’habitatge familiar assassinant al seu avi, un oncle, una veïna i una treballadora de la família i es van emportar a l’Enoc.

La família ens ha fet saber que s’han suspès les tasques de recerca després d’uns dies d’intensa activitat per part de les autoritats del país. Aquesta notícia ha provocat, com és natural, gran preocupació en el seu entorn familiar i escolar del que nosaltres ens en fem partícips.

Per tot això tota la corporació municipal s’adreça a l'ambaixador d’Hondures per sol·licitar que es reprenguin les tasques de recerca de l’ Enoc amb la màxima brevetat possible i que traslladi aquesta petició a les autoritats competents per a tal fi.

L’acord es traslladarà a la família i al centre educatiu.

Badalona, 29 de gener de 2020

twitter @AjBadalona