Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Continuen les fumigacions als plataners i als oms de Badalona

03/09/2019 ::    

El tractament fitosanitari, que s’efectua en horari nocturn per evitar molèsties al veïnat, combat els insectes que poden perjudicar la salut d’aquests arbres

Durant aquesta setmana l’empresa especialitzada en tractaments fitosanitaris es troba fumigant els oms i plataners situats a les places i carrers dels barris del Congrés; Sant Roc; i Sant Antoni i Sant Mori de Llefià. A partir de la setmana vinent les actuacions es traslladen a diversos carrers dels barris del Puigfred, Nova Lloreda, Bufalà, la Morera, Canyadó, el Progrés i Centre.

El tractament de fumigació mitjançant atomitzador es fa en horari nocturn i l’empresa especialitzada informa prèviament a quins carrers treballarà amb cartells a les porteries dels habitatges.

Els tractaments podran ajornar-se i posposar-se en cas de condicions meteorològiques adverses, com ara episodis de pluges o de vent. El calendari previst a partir de la setmana vinent és el següent:

    – Del 9 al 10 de setembre: Carrer dels Apenins; avinguda de la Comunitat Europea; carrer de Manuel Mauricio Moreno; carrer de l’Alcalde Martínez Écija; carrer de Josep Maria Cuyàs i Tolosa; carrer del Mestre Pich Santasusana; carrer de Rossini; carrer de Listz i la plaça de la Segona República.

    – Entre els dies 10 i 12 de setembre: Carrer de la Ciència; carrer del Migjorn; carrer de Nelson Mandela; carrer del Molí de la Torre; carrer de Joan d’Àustria i carrer de Ferrer Bassa.

    – Ente el 16 i el 17 de setembre: carrer de Guifré; carrer dels Arbres, carrer de Pomar de Baix; carrer de Pompeu Fabra i la plaça de la Baixadeta.

En aquesta actuació de fumigació es tractaran al voltant de 1.600 arbres entre els plataners (Platanus x hispanica ) i els oms (Ulmus pumila).

Les fumigacions es fan amb productes autoritzats dins del registre de plaguicides del Ministeri d’Agricultura. Es recomana a la població que mentre duri la fumigació es tanquin les portes i les finestres dels habitatges propers a la zona on s’estigui actuant.

Badalona, 3 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona