Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern municipal amb relació a l’aprovació dels pressupostos municipals

31/01/2022 ::

En relació amb les negociacions amb els grups municipals per a l’aprovació dels pressupostos, el Govern municipal manifesta el següent:

– L'aprovació d’aquest pressupost 2022 és imprescindible per Badalona. És el pressupost que ha de permetre sortir de la crisi i no deixar ningú enrere. La no aprovació del pressupost suposaria un impacte negatiu de més de 100 milions d’euros (es perdrien 22 milions d’euros del pressupost ordinari i més de 80 milions d’euros d’inversions).

– El Govern de Badalona, governa. La ciutat està funcionant després d’una etapa de paràlisi del govern del Partit Popular i de l’escàndol dels Papers de Pandora. En menys de 3 mesos s’ha presentat el pressupost, el Pla de govern i s’ha finançat un 35% del Pla de recuperació econòmic i social.

– El Govern treballa per aprovar els pressupostos amb el màxim de suports possibles. No és el pressupost del Govern, és el pressupost de Badalona, el que la ciutat necessita. És una qüestió de ciutat, on esperem que tothom estigui a l'altura del moment que vivim.

– Guanyem Badalona en Comú és un partit clau en la governabilitat per Badalona, i moltes de les seves propostes pel pressupost són compartides i han estat incloses en el projecte de pressupost 2022.

– El Govern de Badalona considera que el pressupost municipal i la composició del govern no són qüestions que es puguin vincular. És el moment d’anteposar l’interès general de la ciutat, per sobre de qualsevol interès partidista.

Badalona, 31 de gener de 2022

twitter @AjBadalona