Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Commemoració del Dia contra la discriminació racial amb el projecte per la cohesió social i contra el racisme per a joves dels Instituts Oberts

20/03/2019 ::    

Convocatòria de premsa

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani i l’alcalde Álex Pastor, visitaran demà un dels instituts participants en el projecte, el Barres i Ones de Badalona

Demà dijous 21 de març és el Dia contra la discriminació racial. Amb motiu d’aquesta diada, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha organitzat, en el marc del projecte Instituts Oberts compartit amb el Departament d’Educació, una activitat per abordar el tema entre els i les joves de 5 instituts de Badalona.

La dinàmica serà conduïda pels talleristes de l’entitat Versembrant i les activitats que es proposen són: un taller de hip-hop, un taller d’expressió plàstica i un debat participatiu a les xarxes socials, en què podran participar els i les joves dels instituts oberts de la resta de Catalunya. El programa Instituts Oberts promou l'èxit educatiu i la cohesió als centres de secundària d'alta complexitat. Divuit centres de tot Catalunya en formen part.

L’activitat es desenvoluparà entre les 15.30 i les 18.30 hores aproximadament. A les 17.30 hores, el conseller Chakir el Homrani, acompanyat per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, visitarà un dels instituts participants en el projecte, el Barres i Ones de Badalona, situat a la carretera Antiga de València, 95.

Badalona, 20 de març de 2019

twitter @AjBadalona