Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comencen les obres d’instal·lació del nou sistema d’aigua sanitària i de boca al pavelló municipal d’Ausiàs Marc

15/09/2023 ::

Suposen una inversió de més de 113.000 euros i tenen un termini d’execució de tres mesos

Avui han començat les obres d’instal·lació del nou sistema d’aigua sanitària i de boca al pavelló municipal Països Catalans, al carrer d’Ausiàs Marc, al barri del Raval, que no disposa d’aquests serveis des de fa molt de temps.

Les obres d’instal·lació del nou sistema de producció d’ACS (aigua calenta sanitària) i d’AFCH (aigua freda per al consum humà) suposen una inversió de més de 113.000 euros i han de permetre el normal funcionament d’aquest servei per als usuaris de la instal·lació esportiva. El termini d’execució dels treballs és de tres mesos.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha assegurat que "en menys de tres mesos de Govern hem desbloquejat una situació indigna per a una ciutat com Badalona que s'arrossegava durant tres anys". "Una de les nostres prioritats és fer que Badalona tingui unes instal·lacions esportives com mereix i per això hem encetat un pla molt ambiciós perquè els nostres esportistes puguin gaudir d’unes camps i pavellons en condicions"

En aquest sentit, l’alcalde va anunciar el passat dia 5 de setembre, durant l’acte de presentació de la 35a Copa Badalona de Bàsquet, que l’Ajuntament portarà a terme obres per import d’1,5 milions d’euros a 5 poliesportius municipals en les reformes necessàries per disposar d’unes instal·lacions esportives adequades.

Badalona, 15 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona