Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comencen les obres de reurbanització del carrer i la plaça Azorín de Badalona

10/01/2020 ::        

L’actuació permetrà transformar aquesta zona en un nou espai de domini per al vianant

Aquesta setmana han començat les actuacions per reurbanitzar el carrer i la plaça Azorín de Badalona, situats al barri de Sant Antoni de Llefià. El projecte, que s’emmarca en el Programa d’Actuacions de Cohesió Territorial (PACTE) 2016-2019 de l’AMB, té un pressupost de 615.000 € (IVA inclòs) i un termini d’execució previst de sis mesos. L’empresa adjudicatària de l’actuació és Obres i Serveis Roig S.A.

El projecte contempla les tasques de reurbantizació de la plaça i el carrer Azorín per tal de transformar l’espai en una àrea de domini per al vianant. Les obres contemplen nous paviments, enllumenat públic, clavegueram, mobiliari urbà i l’enjardinament dins de l’àmbit d’actuació. L’objectiu de l’actuació és garantir la cohesió de l’entorn i unificar la plaça per tal d’evitar la segregació actual.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha considerat que l’actuació a la plaça Azorín “és una reforma molt important i que demanaven els veïns de Llefià”. Pastor ha explicat que aquesta obra és una de les primeres que comencen enguany i ha afegit que durant aquest trimestre “s’executaran obres tan esperades com les de la Riera Matamoros, el pont del Torrent de Vallmajor, o els nous ascensors i rampes mecàniques dels districtes 2 i 4″.

Badalona, 10 de gener de 2020

twitter @AjBadalona