Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comencen les obres de reparació i manteniment de la passarel·la sobre les vies del carrer del Torrent de Vallmajor

09/01/2020 ::        

Durant el mes que durarà l’actuació no quedarà afectada la circulació dels trens

El pròxim dimarts, 14 de gener, començaran les obres de reparació i manteniment de la passarel·la que hi ha sobre les vies del ferrocarril a l’alçada del carrer del Torrent de Vallmajor, al barri del Manresà de Badalona. Les obres tenen prevista una durada d’un mes i un pressupost de 38.000 euros.

L’actuació que es portarà a terme consisteix bàsicament en la substitució del tirant de l’estructura, el manteniment dels elements de fusta i els repassos de pintura a tota la passarel·la i la substitució de la malla de simple torsió dins de la zona de protecció que hi ha sobre la catenària.

Mentre durin les obres no es podrà utilitzar la passarel·la. Les alternatives més properes per al pas de la línia del ferrocarril són el pas soterrani del carrer de la Riera de Canyadó i el pas soterrani entre la carretera de Mataró i el passeig Marítim de Badalona, a tocar de la benzinera BP.

Aquesta intervenció compta amb el coneixement i conformitat d’Adif, que és l’ens Administrador de les Estructures Ferroviàries, per tal que les feines de reparació i manteniment no afectin la circulació dels trens en aquest punt quilomètric 10/325 de la línia Barcelona a Maçanet per Mataró.

Badalona, 9 de gener de 2020

twitter @AjBadalona