Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comença a Badalona la instal·lació de l’arbre de Nadal més gran d’Espanya amb 40 metres d’altura

30/10/2023 ::    

Una grua de gran tonatge ajuda en la descàrrega i durant uns 9 o 10 dies, depenent de les condicions meteorològiques, porta a terme l’assemblatge de les peces transportades per 10 camions tràilers

Aquest matí ha començat a la plaça del President Tarradellas del barri del Gorg de Badalona els treballs d’instal·lació de l’arbre de Nadal més gran d’Espanya amb 40 metres d’altura, 15 de diàmetre i 82.000 punts de llums píxels que oferiran un gran espectacle de llum i música.

A primera hora ja han arribat els primers dels 10 camions amb el material que es descarrega amb l’ajut d’una gran grua de gran tonatge. Segons ha explicat el responsable a Catalunya de Ximenez Iluminación, l’empresa d’il·luminació decorativa i artística encarregada del muntatge, la instal·lació estarà enllestida en uns 9 o 10 dies, depenent entre altres factors, que no hi hagi condicions adverses meteorològiques com ara pluja o fort vent, atès que es treballa en altura i amb peces voluminoses i pesades.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la tinenta d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, han assistit al muntatge de les primeres peces de l’arbre de Nadal. L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet de l’inici de la instal·lació “del que serà l’arbre de Nadal més gran de l’univers que convertirà Badalona en una ciutat referent del Nadal” i ha afegit que “desitgem que aquesta aposta que fem perquè els veïns de la ciutat gaudeixin d’unes festes espectaculars, també serveixi perquè vinguin ciutadans d’altres municipis a veure aquest gran espectacle de llums i música i de pas coneguin l’oferta gastronòmica i la nostra ciutat”. En aquest sentit, Xavier Garcia Albiol ha afegit que “estem segurs que, a més de la il·lusió de grans i petits pel Nadal, aquest esforç serà una inversió que tindrà un gran retorn en imatge i en impuls econòmic per a la ciutat de Badalona”.

El pròxim dissabte 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores, tindrà lloc la “Gran Encesa de l’Arbre de Nadal de Badalona”, un espectacle per a la inauguració de l’arbre que porta integrat un show de llums, projeccions i músiques. A més, aquesta inauguració comptarà amb un concert de música de Nadal interpretat per l’Escola de Música Moderna de Badalona i una sessió de DJ molt especial i nadalenca.

Badalona, 30 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona