Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Chenoa i el grup Tequila actuaran a les Festes de Maig de Badalona el dissabte 11 de maig a la nit

18/03/2019 ::    

El concert, on també actuarà Nicòmac, la banda guanyadora del 20è Concurs de Música de Badalona 2018, es farà al passeig Marítim

El calendari de les actuacions musicals de les Festes de Maig de Badalona es va omplint. El grup Nicòmac, la banda guanyadora del 20è Concurs de Música de Badalona 2018, nascuda el 2016 i que fusiona el rock alternatiu amb la música de cambra i simfonia, serà el primer a actuar en el concert que es farà al passeig Marítim la nit del dissabte 11 de maig, en el marc de la celebració de les Festes de Maig d’aquesta ciutat. Després hi actuarà Chenoa i tancarà el concert Tequila.

Badalona podrà gaudir de l’actuació de la cantant i compositora nascuda a l’Argentina Chenoa que va formar part de la primera edició del programa Operació Triunfo (OT). L’artista compta amb diversos discos de platí i d’or. Chenoa presentarà a Badalona el seu últim treball A mi manera.

Tancarà el concert el grup Tequila fundat per Ariel Rot i Alejo Stivel, una de les bandes més populars en el nostre país. La seva carrera està repleta d’èxits com Quiero Besarte, Salta o Dime que me Quieres que encara ara, segueix sent un hit del Rock & Roll. La banda torna a reaparèixer per acomiadar-se definitivament del seu etern públic amb la seva gira Adiós Tequila!

Nit de Sant Anastasi

Recordem que en aquest mateix escenari del passeig Marítim, la nit d’abans el divendres 10 de maig, hi actuaran els grups musicals Búhos i Maldita Nerea, a partir de les 23.15 hores, durant la nit de Sant Anastasi, després de la popular Cremada del Dimoni, l’acte central de les Festes de Maig de la ciutat.

Més concerts en els pròxims dies

Durant aquests propers dies s’aniran desvetllant més noms d’artistes que participaran durant les Festes de Maig 2019, entre els quals trobarem quatre dones artistes de primer nivell.

Totes les novetats relatives a les Festes de Maig 2019 es poden seguir a través de les xarxes socials de les Festes de Maig:

Instagram: @festesdemaig

Twitter @festesdemaig

Facebook: @festesdemaig

Badalona, 18 de març de 2019

twitter @AjBadalona