Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona torna a omplir-se d’aroma d’anís durant les Nits d’Estiu del Museu

21/06/2021 ::

El Museu de Badalona i el Grupo Osborne, propietari de la fàbrica Anís del Mono, presenten una nova edició de les Nits d’Estiu

Comença el compte enrere per a les Nits d’Estiu del Museu de Badalona que, com ja és tradicional, tindran com a escenari la fàbrica Anís del Mono, edifici del patrimoni industrial català que guarda l’essència del licor més emblemàtic de la ciutat.

Aquesta proposta estiuenca és un viatge per la història de la fàbrica, un recorregut per les campanyes promocionals d’Anís del Mono, sense les quals no podríem entendre la publicitat moderna, i una autèntica experiència per als sentits –l’aroma de mar i de matafaluga, el gust d’anís i les notes musicals que convidaran a ballar.

Després que l’estiu passat no tinguessin lloc les Nits, el Museu reprèn aquesta activitat a la fresca tot programant quatre propostes musicals que passejaran pel dixieland, la música clàssica, el jazz manouche i la rumba catalana. Aquestes actuacions, que amenitzaran les nits dels quatre primers divendres de juliol, seran la cirereta del pastís d’aniversari dels 150 anys de la marca Anís del Mono, lligada a la ciutat de Badalona.

PROPOSTES MUSICALS

Divendres, 2 de juliol a les 21 hores: Gumbo Jass Band. Òscar Font, trombó i veu, Javier Abella, banjo, David Parras, tuba, David Forns, washboard, Laia Molins, claqué i Roser Font, claqué.

L’espectacle Gumbo Tap Jam és una combinació entre ball i música, una simbiosi de claqué i jazz, plena de ritme.

Divendres, 9 de juliol a les 21 hores. TRIO VIVO. Carlos Montfort, violí, Joan Antoni Pich, violoncel i Miquel Àngel Cordero, contrabaix.

El Trio Vivo està format per tres músics de formació clàssica i esperit inquiet que combinen la seva faceta d'instrumentistes amb la composició, la improvisació i el gust pels gèneres i formats musicals més diversos. Ofereixen un repertori amb composicions pròpies, versions de temes clàssics i contemporanis.

Divendres, 16 de juliol a les 21 hores. Pierre Arnaud Quartet. Juan Carlos Buchan, contrabaix, Nicolás Rugolino, trompeta, Neter Calafati, guitarra i Pierre-Arnaud Bourhis, veu i guitarra.

Pierre-Arnaud Quartet és una formació de jazz un xic atípica, amb trompeta, guitarra i contrabaix, que proposa un viatge hipnòtic entre el swing americà dels anys trenta i la música popular francesa.

Divendres, 23 de juliol a les 21 hores. Muchacho & Los Sobrinos.

Miguel Serviole “Muchacho”, guitarra i veu, Francisco Batista “Rambo”, percussions, palmes i veus, Samuel García López “Sam”, guitarra i veus.

Rumba catalana, pura i autèntica, hereus directes de Peret, del Pescaílla, de Chipén o d’Estrellas de Gràcia, energia i festa amb la seva música desacomplexada i juerguista.

Entrades a la venda a partir del 22 de juny: https://bit.ly/3xBOtuV

Badalona, 21 de juny de 2021

twitter @AjBadalona