Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona s’afegeix aquest dissabte 24 de setembre al Dia Internacional de les Persones Sordes

La plaça de la Vila acollirà al matí paradetes amb informació sobre la comunitat sorda i activitats en llengua de signes i a la tarda s’han programat diversos actes i espectacles

L'entitat Llar de les Persones Sordes ha organitzat un programa d’activitats que tindran lloc demà dissabte 24 de setembre a la plaça de la plaça de la Via de Badalona amb motiu del Dia internacional de les persones sordes.

Al matí, entre les 10 i les 14 hores, s’instal·laran a la plaça diverses carpes i paradetes amb informació sobre la comunitat sorda i tindran lloc activitats en llengua de signes.

A les 16 hores al carrer d’en Prim, cantonada amb el passeig de la Rambla, s’iniciarà una Cercavila per la inclusió amb el grup de batucada Kampomba.

Programa de l’acte

17.00 hores. El president de la Llar de les Persones Sordes de Badalona, Pedro Jara Blasco, donarà la benvinguda i presentarà la jornada. Tot seguit, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, faran la lectura d’un Manifest.

17.30 hores. Conferència “Les institucions i el seu compromís amb les Persones Sordes, un futur incert”, a càrrec del periodista sord, Guillem Carles.

18.30. Espectacles per l’eliminació de les barreres comunicatives.

19.30 hores. Cloenda de l’acte

El Dia Internacional de les Persones Sordes pretén sensibilitzar i conscienciar la societat sobre les necessitats particulars de les persones sordes i la importància d’incloure-les plenament en tots els àmbits de la societat.

Badalona, 23 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona