Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum

06/05/2019 ::

L’Ajuntament de Badalona fa una crida a participar-hi a totes les associacions i entitats de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona participarà novament en la Setmana Sense Fum que, enguany, tindrà lloc del 24 al 31 de maig. Sota el lema “Recupera la inspiració” la campanya vol posar èmfasi en els riscos associats al consum de tabac conscienciant en el fet de no iniciar-se o deixar l’hàbit de fumar i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Des de l’Ajuntament de Badalona es vol animar a les associacions, entitats i ciutadania a adherir-se a la campanya i organitzar activitats informatives i divulgatives del 24 al 31 de maig per ajudar a conscienciar dels efectes del tabac sobre la salut.

L’adhesió a la campanya s’ha de fer al lloc web de la Setmana Sense Fum 2019 http://www.setmanasensefum.cat/ on es pot descarregar material publicitari com cartells, fulls de consulta, infografies i consells. Des del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona es farà el recull i donarà la màxima difusió també a xarxes socials, amb l’etiqueta #ssfcat19, de totes les activitats que es programin. Les associacions i entitats poden comunicar la seva activitat trucant al 93.483.29.70 o al correu electrònic protecciosalut@pre.badalona.cat.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa promoguda pel Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (ASPCAT) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) i a la que s’han incorporat, en els darrers anys, els col·legis professionals de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de psicologia, de pedagogs i de psicologia; la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables, societats científiques, associacions contra el càncer, diputacions, l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i, enguany, l’ONG No más colillas en el suelo.

Badalona, 6 de maig de 2019

twitter @AjBadalona