Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona s’adhereix en una nova edició de la campanya “L’hora del planeta”

24/03/2023 ::

Aquest proper dissabte, 25 de març, s’apagaran els llums del pont del passeig del Mare Nostrum entre les 20.30 i les 21.30 hores

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix un any més a la campanya “L’hora del planeta”, promoguda per l’entitat WWF (Fons Mundial per a la Natura).

L'hora del planeta és un moviment mundial en què participen més de cent noranta països i milions de persones apagant els llums de casa, d’empreses, d’edificis i de monuments més emblemàtics com a gest simbòlic de lluita contra el canvi climàtic i a favor de la natura.

A Badalona l’Ajuntament ha decidit apagar els llums del pont verd del passeig del Mare Nostrum del barri de La Mora, entre les 20.30 i les 21.30 hores. El Govern municipal convida també a tota la ciutadania a estalviar energia sempre que sigui possible.

El repte: 40.000 quilòmetres Donar la volta al planeta!

El 2023, a més de mantenir el gest simbòlic d’apagar la llum el dia 25 de març de 20.30 a 21.30h, es proposa un nou repte: participar a la iniciativa #KMPorElPlaneta #VueltaAlPlaneta que utilitza els valors de l’esport com l’esforç i el treball en equip per demostrar que sumant petits gestos es pot guanyar a la crisi climàtica.

Recordem que la campanya “L’hora del planeta” va començar com un fet simbòlic a la ciutat de Sydney (Austràlia) l’any 2007 per cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat que consisteix en apagar les llums d'edificis i monuments de les ciutats durant una hora

Badalona, 24 de març de 2023

twitter @AjBadalona