Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona s’afegeix al manifest conjunt per commemorar el Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida l’1 de desembre

29/11/2018 ::    

Coincidint amb la jornada, es lliurarà el premi del 3r Concurs de Cartells de Prevenció VIH/ Sida

Un any més, aquest 1 de desembre, tindrà lloc el Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida. Per commemorar-ho, l’Ajuntament de Badalona es suma al manifest en el qual s’han adherit més de 130 entitats públiques i privades, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), per lluitar contra aquesta malaltia.

Amb el lema “L’esforç conjunt cap a una resposta positiva”, el manifest vol conscienciar la societat i implicar-la en la resposta envers el VIH arreu del món. El focus se centra enguany a fomentar el respecte i la no discriminació de portadors i malalts i recorda que han transcorregut més de trenta anys des del primer cas diagnosticat i es continua fent camí cap a la fi de l’epidèmia.

El manifest també posa èmfasis en impulsar la prevenció i tractament precoç i en l’eliminació d’obstacles com la serofòbia o discriminació que pateixen les persones VIH positives pel fet de ser-ho.

Com a celebració d’aquest esdeveniment, el mateix 1 de desembre es lliurarà el premi de la 3a edició del Concurs de Cartells de Prevenció VIH/ Sida. El concurs, convocat el mes de novembre, ha comptat amb la participació de 10 joves artistes. El jurat, format per tècnics de l’Ajuntament de Badalona, donarà a conèixer el guanyador l’1 de desembre a les 12 hores, en l’entorn de la Fira ConnectArt que se celebra, coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida, al passeig Marítim (plaça del Patí de Vela).

Podeu consultar el contingut del manifest en el següent enllaç:

http://pre.badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=104043&rendition=web

Badalona, 29 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona