Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona promociona l’activitat física aquest mes d’abril amb el “Mes de la Vida Activa”

01/04/2019 ::    

El programa se centra a incentivar la participació de la ciutadania en activitats esportives de tots els nivells

Un any més, en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física que es commemora el 6 d’abril, Badalona organitza el ‘Mes de la Vida Activa’ amb un seguit d’activitats que tenen com objectiu incorporar l’activitat física a la vida diària de la població.

Les activitats programades en aquesta edició són:

    De l’1 al 8 d’abril. Sessions ‘Mes de la Vida Activa’: Els Centres d’Atenció Primària (CAP) oferiran activitats relacionades amb l’activitat física conduïdes pels professionals dels centres que seran obertes a tota la ciutadania. Entre aquestes activitats cal destacar la realització d’una sèrie d’itineraris saludables pel municipi.

    Dimarts 2 d’abril:

    Centre d’Atenció Primària Martí Julià: a les 10 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física i exercicis al pati exterior del centre.

    Centre d’Atenció Primària Nova Lloreda: a les 10 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física i realització d’una ruta saludable fins al Pont del Petroli.

    Centre d’Atenció Primària Montgat – Tiana: a les 11 h, realització d’una ruta saludable i taller d’estiraments.

    – Dimecres 3 d’abril

    Centre d’Atenció Primària Bufalà – Canyet: a les 10 h, sessió de taitxí.

    Dijous 4 d’abril

    Centre d’Atenció Primària Apenins – Montigalà: a les 10 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física i realització d’una ruta saludable.

    Centre d’Atenció Primària Dr. Robert: a les 17 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física.

    Divendres 5 d’abril

    Centre d’Atenció Primària Progrés – Raval: a les 11 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física.

    Centre d’Atenció Primària Morera – Pomar: a les 10 h, xerrada sobre els beneficis de l’activitat física i realització d’una ruta saludable.

    Centre d’Atenció Primària Llefia – La Salut – Gran Sol: a les 10h, sessió de taitxí.

    Dilluns 8 d’abril

    Centre d’Atenció Primària St. Roc – Gorg: a les 10 h, sessió de taitxí

    Dijous 11 d’abril. Caminada popular Màgic Badalona Running – Fem salut!: Aquesta caminada sortirà del Pont del Petroli de Badalona a les 10 h i finalitzarà en el Parc de Ca l’Arnús. Els participants es podran inscriure en un dels tres circuits disponibles (circuit de 2,5 km per a persones no habituades a fer activitat física, circuit de 5 km a ritme lent, i circuit de 5 km a ritme ràpid). Les inscripcions a la caminada es poden fer al Centre d’Atenció Primària (CAP) o Casal de Gent Gran de cada barri.

    Diumenge 14 d’abril. Cursa de la Dona. La cursa sortirà des de la platja del Pont del Petroli a les 10 del matí.

Aquestes activitats completen la programació del ‘Mes de la Vida activa’, que ja va començar amb la celebració durant el mes de març de la 3a trobada de taitxí i la cursa Badalona Running.

El ‘Mes de la Vida Activa’ és una iniciativa organitzada pel Servei de Salut i el Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’Institut Català de la Salut (ICS) i entitats de la ciutat com l’Associació Badalona Running, el Centre d’Estudis Joan Maragall i Badalona Capaç.

Badalona, 29 de març de 2019

twitter @AjBadalona