Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona presenta aquest dimecres, 27 de març, una nova edició de la Cursa de la Dona

22/03/2019 ::    

Convocatòria de premsa

Part de la recaptació econòmica de la cursa es destinarà a l’Institut Català d’Oncologia

Aquest proper dimecres, 27 de març, a les 11 hores, es presenta a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) la 5a edició de la Cursa de la Dona de Badalona que organitza Bubo Sports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i de grups i vocalies de dones de la ciutat. L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona i regidor de l’Àrea d’Esports i Joventut, Álex Pastor; de la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de Participació Ciutadana, Teresa González; del president i de la coordinadora de Bubo Sports, Miguel Artero i Eva Lacruz, respectivament, i de la directora general de l’Institut Català d’Oncologia, Candela Calle.

La Cursa de la Dona de Badalona destinarà part de la recaptació econòmica obtinguda de les inscripcions a l’Institut Català d’Oncologia per la investigació contra el càncer de mama.

La carrera es desenvoluparà en un circuit familiar, urbà de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli.

Badalona, 22 de març de 2019

twitter @AjBadalona