Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona presenta aquest dilluns la campanya d’Ecovidrio i Disneyland Paris “Reciclar vidre és màgic”

15/09/2023 ::

Convocatòria de premsa

Badalona és l´única ciutat catalana on es farà aquesta acció per conscienciar sobre la importància de reciclar vidre amb la instal·lació de tres contenidors que representen alguns dels personatges de Disney

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, juntament amb el gerent d’Ecovidrio, Iván Costa, presenten aquest dilluns, 18 de setembre, a les 11 hores, a la plaça de la Plana (a l’alçada del carrer de Colom i el passatge de la Plana) la nova campanya d’Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya, i Disneyland París, per potenciar la conscienciació a les famílies sobre la importància del reciclatge del vidre.

Badalona és l’única ciutat de Catalunya que ha estat escollida enguany per fer aquesta campanya amb aquests divertits contenidors que representen alguns dels personatges de Disney. Concretament, a Badalona grans i petits podran trobar els personatges de Buzz Lightyear, Capità Amèrica i Malèfica. A tot l’Estat s'instal·laran 112 contenidors repartits a 35 ciutats.

Els 3 iglús de Disneyland París que s'instal·laran a Badalona estaran situats des del 18 de setembre fins al 20 d'octubre, a la plaça de la Plana; a l’avinguda del Marquès de Sant Mori amb avinguda del Doctor Bassols i a la rambla de Sant Joan. Les famílies podran aportar el seu granet de sorra al medi ambient portant a aquests divertits contenidors el vidre utilitzat a casa mentre es delecten amb els seus personatges de Disney favorits.

A més, ser respectuosos amb el planeta tindrà premi. Un afortunat podrà viatjar fins al país de la màgia i dels somnis: Disneyland París. Coincidint amb el 30è Aniversari de Disneyland Paris, el centenari de Disney i el 25è Aniversari d'Ecovidrio també se sortejaran 200 miniglús protagonitzats per aquests entranyables personatges perquè la màgia del reciclatge de vidre arribi també a casa seva. Per això, només hauran d'accedir a través dels codis BIDI impresos als iglús d'Ecovidrio i contestar un qüestionari senzill a través de la pàgina web https://www.reciclavidrioenfamilia.es/

Miniglús a benefici de la Fundació También

Els miniglús inspirats en alguns dels personatges de Disneyland Paris es podran adquirir també a través de la pàgina web www.miniglu.es. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundación También una entitat sense ànim de lucre que treballa des del 2001 per la inclusió social de les persones amb discapacitat i el foment de valors educatius en activitats esportives adaptades, de lleure i temps lliure.

Badalona, 15 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona