Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona participa aquest dissabte en la campanya Els Bombers t’acompanyen a donar sang

19/03/2019 ::    

La unitat mòbil del Banc de Sang se situarà al passeig Marítim a tocar de La Donzella de Costa

La jornada de donació de sang tindrà un ambient festiu i participatiu amb jocs infantils relacionats amb la professió de bomber

Badalona és un dels 28 municipis catalans que participa durant aquest mes de març en la campanya Els Bombers t’acompanyen a donar sang. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa, època en què baixen les reserves.

La campanya tindrà lloc a Badalona dissabte 23 de març en el passeig Marítim de la ciutat (al costat de La Donzella de la Costa) en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores i buscarà la participació i entreteniment dels participants. A banda de la unitat mòbil del Banc de Sang, tothom que ho desitgi podrà visitar un vehicle forestal de bombers, l’escala giratòria de salvament o participar en la xerrada sobre prevenció d’incendis a la llar. Els més petits podran jugar amb una barra de bombers infantil i participar en els tallers de dibuix i disfresses.

La campanya està organitzada per l’Ajuntament de Badalona juntament amb el Banc de Sang i Teixits i els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Badalona, 19 de març de 2019

twitter @AjBadalona