Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona oferirà durant les nits de les Festes de Maig punts d’informació sobre el consum de substàncies addictives

10/05/2023 ::

L’Ajuntament ha elaborat material específic sobre la submissió química per informar la ciutadania sobre què és, com protegir-se i com actuar en cas de sospita d’haver-ne estat víctima

Badalona oferirà durant les nits del 10 i 12 de maig punts d’atenció per a informar la ciutadania sobre els riscos que té per a la salut el consum i l’abús de substàncies addictives. Aquests punts estaran ubicats en les zones dels concerts de festes, prop de la platja del Coco, al costat dels Punts Liles. Amb aquesta acció coordinada dels serveis de Salut i Feminismes de l’Ajuntament de Badalona es vol assegurar que les Festes de Maig es desenvolupen en un espai segur per a totes les persones, on hi hagi prevenció de possibles casos d’assetjament, abús o agressió sexual i on es minimitzin tant com sigui possible els riscos associats al consum de substàncies additives.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha elaborat material específic en referència a la submissió química per informar la ciutadania sobre què és, com protegir-se i com actuar en cas de sospita d’haver-ne estat víctima. Aquest material estarà disponible en els punts d’informació i també es repartirà de manera itinerant. En cas que hi hagi alguna persona afectada per un excés de consum o per qualsevol situació de risc per a la salut, s’activaran tots els protocols de seguretat i d’emergència sanitària.

Els punts d’informació estaran en les següents ubicacions i horaris:

Dimecres 10 de maig, Nit de Sant Anastasi – Cremada del Dimoni. De 22 a 2.30 hores a la platja del Coco, a la zona dels concerts.

–  Divendres 12 de maig, Concerts de Festes. De 20.30 a 2.30 hores a la platja del Coco, a la zona dels concerts. En aquest cas el servei serà itinerant per anar oferint al jovent la informació necessària i derivar-los a la carpa del Punt Lila en cas de ser necessari.

Badalona, 10 de maig de 2023

twitter @AjBadalona