Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona obre la convocatòria per incorporar 46 nous agents de la Guàrdia Urbana

14/09/2023 ::

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assenyala que garantir la seguretat dels veïns de la ciutat és una de la principals prioritats del Govern

Badalona obre la convocatòria del procés de selecció per a la incorporació de 46 nous agents de la Guàrdia Urbana. 18 d’aquestes places es reserven per a dones. El termini de presentació finalitzarà l’11 d’octubre.

A finals d’aquest mes de setembre la Guàrdia Urbana de Badalona incrementarà la seva plantilla amb la incorporació de 23 nous agents un cop han finalitzat la seva formació a l’escola de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Pel que fa a la millora de les instal·lacions i els mitjans materials, l’Ajuntament de Badalona ha destinat 1,5 milions d’euros per a la remodelació integral de la Comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona i les seves dependències centrals, situades al Turó d’en Caritg. Amb aquesta inversió es modernitzaran aquestes instal·lacions que van ser construïdes durant la dècada dels anys 80 i estan totalment obsoletes.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha manifestat que: “una de les prioritats d’aquest Govern és posar fi a la mancança de recursos humans i materials de la Guàrdia Urbana i la prova més evident és que en aquests primers tres mesos complirem la meitat del nostre objectiu pel que fa a la incorporació d’efectius a la policia local”. L’alcalde ha afegit que “abans de finalitzar l’actual mandat haurem incorporat 100 nous efectius a la Guàrdia Urbana”.

Procés selectiu de 46 places d’agent de Guàrdia Urbana:

https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

Badalona, 14 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona