Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona inverteix 134.000 euros en nou mobiliari urbà i elements de senyalització

30/01/2019 ::    

Els nous contractes inclouen l’adquisició de 167 bancs, 347 papereres i 329 pilones, entre d’altres

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha signat aquest matí els nous contractes per adquirir nou mobiliari urbà i elements de senyalització. Aquest mobiliari s’instal·larà arreu de la ciutat ocupant emplaçaments que no disposen de mobiliari o substituint elements molt deteriorats que són irrecuperables.

Els subministradors guanyadors del concurs públic han estat 4 empreses diferents i l’import total de l’adjudicació d’aquesta operació és de 134.080,30€ (IVA inclòs). Ara, les empreses tenen un termini màxim d’entrega del material de 30 dies després de la signatura. No obstant això, s’espera rebre els primers materials a mitjans de febrer i procedir immediatament a la seva instal·lació.

Els nous contractes inclouen l’adquisició per part de l’Ajuntament de:

– 167 bancs de diferents models

– 347 papereres de diferents models

– 10 fonts i 30 aixetes per renovació

– 329 pilones de diferents models

– 50 plaques de nom de carrer, 50 pictogrames i altres elements auxiliars de senyalització

– 40 trams de baranes de dos metres

– 10 aparcaments de bicicletes

– 2 cistelles de basquet de carrer

– 1 taula de ping-pong de carrer

El regidor responsable de l’àrea d’Espais Públics i Mobilitat, Rubén Guijarro, ha valorat de manera molt positiva l’adquisició d’aquest nou mobiliari urbà, que “permet transformar els espais comuns de la nostra ciutat, millorar-los i adequar-los per tal d’afavorir i fer més amable l’ús de la via pública per part dels veïns i veïnes”. Guijarro ha destacat la importància del fet que les persones usuàries “facin un ús responsable del nou mobiliari per afavorir el seu manteniment i allargar la seva vida útil”.

Badalona, 30 de gener de 2019

twitter @AjBadalona