Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona incorpora 10 nous agents a la Guàrdia Urbana

21/10/2022 ::

L’alcalde, Rubén Guijarro, ha presidit aquest matí l’acte de lliurament de les credencials als nous agents que dilluns vinent s’incorporen plenament a les funcions de la policia local

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyat del sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, i el superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández, ha presidit l’acte de lliurament de les credencials i de l’arma reglamentària dels 10 nous agents que ha tingut lloc a la Comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona situada al Turó d’en Caritg.

Els 10 nous agents s’incorporen plenament, després de la formació prèvia d’acollida, a les funcions de la policia local. Dels nous efectius, tres agents són dones i 7 són homes, que desenvoluparan tasques, entre altres, de policia de proximitat a partir d’aquest mateix dilluns 24 d’octubre.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha felicitat els nous agents i ha afegit que “us agraïm que hàgiu escollit Badalona per incorporar-vos a la policia local i estem segurs que, com tots els vostres companys i companyes, afegireu a les labors pròpies de seguretat el plus de servei públic i de proximitat amb els nostres veïns i veïnes”. En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat que “des d’aquest Govern continuem treballant per a fer efectiva en els pròxims mesos la incorporació de més de 30 nous agents que permetin a la Guàrdia Urbana de Badalona tenir un ràtio d’efectius suficients per poder atendre millor les necessitats de la ciutat”.

Badalona, 21 d’octubre de 2022

twitter @AjBadalona