Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona gaudirà per segon any consecutiu del Campament Reial amb presència de Ses Majestats els Reis d’Orient en un Nadal marcat per l’augment de la il·luminació nadalenca i elements decoratius

02/11/2021 ::    

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que s’ha treballat en un Nadal que “ompli d’il·lusió els carrers de la ciutat i que signifiqui un impuls a tot el teixit comercial després de mesos tan difícil de restriccions”

Enguany, per segon any consecutiu i després del gran èxit que va tenir l’any passat, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient instal·laran el seu campament al parc de Montigalà els dies 29 i 30 de desembre de 2021, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2022.

El Campament Reial estarà obert al públic entre les 17 i les 21 hores i romandrà tancat els dies 31 de desembre i 1 de gener.

D’altra banda l’Ajuntament de Badalona augmentarà per aquestes properes festes de Nadal el nombre de carrers i avingudes amb la il·luminació nadalenca i dels grans elements decoratius que es podran veure a diferents barris de la ciutat.

Aquest any doncs l’avinguda de Lloreda, la ronda de Sant Antoni de Llefià, l’avinguda de Sant Salvador i alguns carrers del barri de Sant Roc podran gaudir de l’enllumenat nadalenc de la ciutat.

També els gran elements lluminosos que guarneixen Badalona per aquestes dates, com ara caixes de regals, boles, cors, campanes, pòdiums… creixerà i passarà de tenir-ne quatre l’any passat, als deu d’aquest any. Barris com Bonavista, Bufalà, Coll i Pujol, La Salut, Llefià, Morera, Nova Lloreda, Sistrells, Progrés o Pomar disposaran enguany d’aquests ornamentals lluminosos nadalencs.

L’encesa de l’enllumenat de les festes nadalenques, i els llums de l’arbre de Nadal, ubicat al centre de la plaça de la Vila, està previst que es faci el divendres 26 de novembre, el darrer divendres de mes, a les 18 hores.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha volgut remarcar la importància d’aquest creixement de les llums de Nadal que guarneixen la ciutat “després de la situació complicada a causa de la pandèmia que vam patir l’any passat “. Segons l’alcalde “la voluntat de l’Ajuntament és, per una banda, omplir d’il·lusió a tots els badalonins i badalonines i els carrers de la ciutat i, per l’altra, donar un nou impuls a tot el teixit comercial després de d’una mesos tan difícils i complicats per les restriccions sanitàries”.

Badalona, 2 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona