Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona es prepara aquest cap de setmana per a dir “Hola Nadal!”

28/11/2018 ::

Grans caixes de Nadal als barris, l’encesa de llums de Nadal al pont del Petroli i un espectacular concert al passeig Marítim són algunes de les novetats

Després de la posada en marxa de la Fira de Nadal a la plaça de la Plana i de l’exposició dels Fanalets Gegants a la Biblioteca de Can Casacuberta, aquest cap de setmana Badalona dirà Hola Nadal!, amb una successió d’actes i novetats com ara l’encesa de llums al pont del Petroli, una fira al passeig Marítim i el Concert d’Europa FM. A més, tindran lloc actes més tradicionals com la inauguració de la il·luminació nadalenca a la plaça de la Vila amb un espectacular arbre de Nadal de 12 metres.

Divendres 30 de novembre

5 grans caixes regal visitables per dins

Des del 30 de novembre fins al 6 de gener 5 grans caixes regal visitables per dins guarniran diferents punts de la ciutat. Es podrà assistir a la màgia dels turnemis i a actuacions musicals dirigides a un públic familiar. Les inauguracions tindran lloc:

    – A les 18 hores: al barri de Pomar (av. del Primer de Maig, al davant del Casal Cívic de Pomar) i al barri de Llefià, al carrer de Pérez Galdós.

    – A les 19 hores: al barri de la Salut (passeig de la Salut), barri del Progrés (plaça dels Països Catalans) i barri de Lloreda (Rambla de Sant Joan amb camí de Sistrells).

Festival de Glosa, 5a Trobada de la Unió de Corals de la gent gran de Badalona i Sant Adrià de Besòs

Tindrà lloc des de les 18 fins a les 20 hores al Teatre Blas Infante (carrer d’Andrés Segovia, 45).

Organitzat per la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona i Sant Adrià és una oportunitat única per gaudir de la cançó improvisada a la nostra ciutat. Es tracta d’un espectacle dirigit a la gent gran que hi pot assistir amb invitacions que es poden recollir als casals de la gent gran Can Canyadó, Sant Roc, Nova Lloreda, Congrés, Morera, Can Mercader, Joan Valera, Sant Crist i Pep Ventura de Badalona; i Joan Fiveller i Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs.

Dissabte, 1 de desembre

Fira Hola Nadal

A partir de les 10 del matí i durant tot el dia al passeig Marítim.

L’Ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats, donarà el tret de sortida a la campanya “Estimem el Nadal a Badalona” amb la Fira Hola Nadal!, situada al passeig Marítim. A partir del pont del Petroli, més de 500 metres d’activitats de dinamització per a tota la família on podreu trobar un espai per als infants i un espai per als joves (Connect’Art) amb un programa de tallers, contacontes, batucada i un gran parc infantil per als més menuts i per als més grans.

També hi ha espai per a una fira de Nadal de proximitat amb espais d’artesania, paradetes, productes variats i un espai de restauració amb un regust badaloní.

A més, diverses activitats solidàries, música i actuacions en directe a l’escenari.

Inauguració de l’arbre de Nadal

A les 18 hores a la plaça de la Vila.

També s’inaugurarà la il·luminació nadalenca de la plaça de la Vila. Aquest any, un gran arbre de Nadal de diversos colors que presidirà la plaça, tot just al davant de la Casa de la Vila, que també estarà il·luminada en consonància amb l’arbre. Es tracta d’una estructura cònica de 12 metres d’alçada coronada per una gran estrella, la qual, a més, es podrà visitar el seu interior.

Encesa de llums de nadal al pont del Petroli

El pont del Petroli és un dels punts emblemàtics de la ciutat, i aquest any per primera vegada tindrà una decoració nadalenca. El moment de l’encesa dels llums a les 19 hores serà el preàmbul d’una gran festa a la façana marítima.

Concert Europa FM

A partir de les 19 hores a l’escenari situat al passeig Marítim, just a tocar del port de Badalona.

Al Concert Europa FM, presentat per Juanma Romero, actuaran Álvaro Soler, artista de fama internacional que triomfa amb les cançons El mismo sol, Sofía o La cintura; Blas Cantó, excomponent del grup musical Auryn que presentarà el seu primer àlbum en solitari, i els DJ més internacionals de la cadena musical: Wally López i Brian Cross.

L’activitat és gratuïta.

Diumenge, 2 de desembre

23è Mercat del Trasto. Fira d’objectes usats. Edició especial de Nadal

Al parc de les Muntanyetes (a tocar de la Rambla de Sant Joan), des de les 10 fins a les 14 hores. Aquest mercat té l’objectiu de promoure la reutilització i donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i donin servei a persones que els necessitin. És una activitat emmarcada dins la Setmana Europea de Prevenció i Reducció de Residus.

Badalona, 28 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona