Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona demana la col·laboració de la Unidad Militar de Emergencias (UME) per desinfectar algunes zones de risc de la ciutat

23/03/2020 ::            

Álex Pastor fa la petició a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per aplicar aquesta mesura i evitar la propagació del virus

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, s’ha adreçat aquest dilluns 23 de març de 2020 a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per sol·licitar la col·laboració de la Unidad Militar de Emergencias (UME) en la desinfecció “de les zones més conflictives i de risc de la ciutat, per seguir amb les mesures més estrictes per evitar la propagació del COVID-19”.

En aquesta petició oficial, l’alcalde assenyala que els municipis estan en primera línia en la gestió de la lluita contra el coronavirus amb tots els serveis de què disposen. També indica que els ajuntaments estan seguint i col·laborant amb totes les mesures preses pel Govern central per evitar la propagació del virus, en coordinació permanent amb les forces de seguretat locals i els cossos i forces de seguretat de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya.

En el cas concret de Badalona, Álex Pastor explica que el repartiment de les targetes moneder per a les beques menjador i l’habilitació d’espais per a les persones sense llar, entre altres mesures adoptades, han plantejat nous escenaris que requereixen un màxim esforç per evitar la propagació del virus. I és per aquest motiu que es demana que es tingui en compte la sol·licitud de col·laboració de la UME amb l’objectiu d’evitar més contagis.

L’alcalde de Badalona afirma que: “Com Ajuntament tenim tots els nostres serveis essencials treballant en la contenció i prevenció del virus, per poder sortir d’aquesta situació al més aviat possible. Però no arriba. És una situació excepcional per a la qual ningú estava preparat”

Álex Pastor trasllada a la delegada del Govern el seu suport i ànim, es posa a la seva disposició per contribuir en tot allò que sigui necessari i finalitza agraint per endavant tota la col·laboració que la UME pugui prestar a Badalona.

Badalona, 23 de març de 2020

twitter @AjBadalona