Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona comptarà amb tres instituts escoles el pròxim curs 2019-2020

11/02/2019 ::

S’ampliarà l’oferta educativa de les escoles Rafael Alberti, Baldomer Solà i Sant Jordi per implantar la secundària

Badalona és un dels municipis on el proper curs es desplegaran nous instituts escoles segons ha informat avui el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló. Concretament, seran tres els centres de Badalona on es desplegarà aquest model d’institut escola que implica que un sol centre pot oferir diferents nivells educatius, entre els 3 i els 16 anys, abastant tota l’etapa d’escolarització des de P3 fins a 4t de l’ESO.

Les escoles Rafael Alberti, Baldomer Solà i Sant Jordi són els tres centres que ampliaran la seva oferta educativa el curs 2019-2020 a Badalona per implantar el 1r d’ESO i seguir el model d’institut escola que facilita la integració i un projecte pedagògic comú. L’anunci del conseller Bargalló dels centres de Badalona que el proper curs seran institut escola per implantació de la secundària es produeix després de les diverses reunions mantingudes amb l'alcalde Álex Pastor i amb el regidor d'Educació, Jordi Subirana.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha afirmat que "el treball que estem fent entre l'Ajuntament i el Departament d’Educació està donant bons resultats. Després de veure'ns en diverses ocasions amb el conseller Bargalló i traspassar-li les nostres reivindicacions educatives per a la ciutat, ja podem fer pública aquesta bona notícia”. “El treball conjunt amb la comunitat educativa ha fet que s'atenguessin algunes de les nostres peticions sobre la manca de places. De moment, s'amplia l'oferta a Llefià, Sant Roc i Pomar, però encara ens queda molta feina a fer per tal que les prestacions educatives de la ciutat siguin tal com ens agradaria", ha afegit.

Badalona, 11 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona