Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra la 9a Fira de l’Ensenyament amb un seguit d’activitats telemàtiques per orientar al jovent en els seus estudis postobligatoris

09/03/2021 ::    

Entre els dies 15 i 21 de març, la pàgina web firaensenyament.pre.badalona.cat oferirà xerrades, exposicions, taules rodones i tallers en línia per difondre les diferents opcions que té l’alumnat

Badalona celebra entre el 15 i el 21 de març la novena edició de la Fira de l’Ensenyament, que enguany s’adapta al context sanitari amb una oferta totalment telemàtica. La Fira és un punt de trobada per al jovent que acaba els seus estudis obligatoris on poden conèixer l’oferta actual en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària. L’esdeveniment també dona resposta als dubtes de les seves famílies i a aquelles persones interessades a iniciar, continuar o complementar la seva formació.

L’edició d’aquest any serà totalment virtual i es podrà visitar a través de la pàgina web firaensenyament.pre.badalona.cat, que s’activarà el mateix dilluns 15. En aquest espai, els estudiants trobaran més de 60 expositors que explicaran la seva oferta formativa mitjançant xerrades que estaran gravades o es faran via Zoom. Entre els expositors es trobaran molts centres educatius amb oferta en formació postobligatòria (batxillerat, cicles, PFI) de Badalona i rodalies, diferents universitats públiques, escoles universitàries, centres de formació superior, serveis municipals, formació d’adults, formació especial, formació d’idiomes i formacions professionalitzades.

La Fira de l’Ensenyament inclou també una àmplia agenda de xerrades, taules rodones i tallers telemàtics en format Zoom o streaming en què s’explicarà, per exemple, com funcionen l’FP dual, en què consisteixen les diferents proves d’accés o l’experiència de joves que compartiran el seu itinerari acadèmic.

Un any més els visitants de la fira podran participar en la Human Library, un espai de converses professionals, organitzades per àmbit de coneixement, on l’alumnat pot parlar de manera distesa amb professionals en actiu. Les persones que hi participin podran conversar durant una hora i quinze minuts amb els professionals i fer preguntes sobre l'exercici de la seva feina amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que presentin.

Podeu trobar tota la informació a: https://bit.ly/2MZ5nlw

Badalona, 9 de març de 2021

twitter @AjBadalona