Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra la 7a edició de l’English Day

07/06/2023 ::

575 alumnes de quinze escoles viuran una jornada lúdica i participativa d'aprenentatge en anglès

Aquest dijous 8 i divendres 9 de juny els jardins de l'antic Escorxador albergaran la 7a edició de l'English Day, una activitat innovadora, lúdica i participativa que fomenta l’aprenentatge comunicatiu de la llengua anglesa amb l’objectiu de millorar la comprensió i l’expressió oral, i de facilitar l’intercanvi entre l’alumnat de diferents escoles.

Durant aquests dos dies, els nois i les noies de 3r i 4t de primària realitzaran les activitats que han anant preparant i praticant al llarg del curs. Es tracta d’una activitat d’intercanvi a dues bandes: entre centres i entre mestres especialistes d’anglès.

A la 7a edició de l'English Day hi participen aquestes 15 escoles, 3 més que el curs passat:

8 de juny: Badalona Port; Bufalà, Ítaca, Joan Coret, Joan Llongueras; Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda i Salesians Badalona.

9 de juny: Artur Martorell, Baldiri Reixac, Folch i Torres, Llibertat, Miguel Hernández, Pere de Tera i Rafael Casanova.

L'English Day està organitzat pels Mestres d'Anglès d'Educació Infantil i Primària i compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 7 de juny de 2023

twitter @AjBadalona