Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra dissabte 25 de febrer el Dia d’Andalusia

20/02/2023 ::    

L’acte comptarà amb l’actuació de la companyia Lora de Goya, amb Antonio Canales com artista convidat i la col·laboració del bailaor i coreògraf Pepe Flores

Badalona celebrarà el dissabte 25 de febrer el Dia d’Andalusia per rememorar el referèndum de l’any 1980 que va donar autonomia plena a la comunitat andalusa. A les 18.30 hores es farà a la plaça de la Vila l’acte institucional que inclourà la hissada de la bandera i l’himne d’Andalusia.

Un cop acabat l’acte, a partir de les 19 hores, el Teatre Margarida Xirgu (carrer de Francesc Layret, 41), acollirà l’espectacle Un tablao de la companyia badalonina Lora de Goya, que comptarà com artista convidat amb el bailaor Antonio Canales, considerat com una de les figures més importants de la nova generació de bailaores de flamenc, i amb la col·laboració d’un altre bailaor i coreògraf, Pepe Flores.

L’espectacle ambienta l’espai escènic com si es tractés d’un local on es fan els espectacles de flamenc, el tablao, amb música, balls i cants, perquè el públic pugui gaudir del flamenc en viu i experimentar plenament la màgia d’aquesta expressió artística popular.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i de la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara.

L’entrada és gratuïta, però cal tenir present que l’aforament és limitat.

Badalona, 20 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona