Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra demà el Dia Nacional de l’Epilèpsia amb una sessió formativa oberta a tota la ciutadania

23/05/2019 ::    

La formació, organitzada per l’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona, divulgarà com actuar correctament en cas de presenciar una crisi epilèptica

Amb motiu del Dia Nacional de l’Epilèpsia, l’Ajuntament de Badalona, juntament amb l’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona (AAEB), organitza una sessió formativa sobre quin protocol s’ha de seguir davant una crisi epilèptica. La sessió tindrà lloc demà divendres, 24 de maig, de 12 a 13 hores, a la sala de premsa de l’Ajuntament situada a la planta baixa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

El programa de l’activitat consta dels continguts següents:

– Què és l’epilèpsia?

– Quantes persones la pateixen?

– Quins factors poden condicionar una crisi epilèptica

– Com reaccionar davant d’una crisi

– Quin és el protocol d’actuació

La formació és gratuïta, oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia.

L’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona (AAEB) també coorganitza demà divendres, a les 18 hores, la caminada “Un milió de passes per l’epilèpsia” que recorrerà el passeig Marítim de Barcelona, des de l’Hotel Vela fins a l’Hospital del Mar. Les inscripcions en aquest esdeveniment solidari es poden fer al web https://www.mardesomnis.org/caminada/. L’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona (AAEB) anima a tota la ciutadania de Badalona a participar-hi.

Badalona, 23 de maig de 2019

twitter @AjBadalona