Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona assistirà un any més al saló B-Travel, la fira internacional del turisme de Catalunya, per promocionar els atractius turístics més rellevants de la ciutat

29/03/2022 ::

El saló es celebrarà aquest cap de setmana al palau 1 i 3 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona

L’Ajuntament de Badalona estarà present els propers dies 1, 2 i 3 d'abril al saló del Turisme B-Travel que enguany se celebrarà, a diferència d'altres edicions, al palau 1 i 3 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Al llarg del cap de setmana de la fira el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona promocionarà els principals actius i atractius turístics de la ciutat, així com els actes de major valor i repercussió turística que es celebren a Badalona al llarg de l’any. Durant aquests dies es destacaran aquells actes que s’estan a punt de celebrar a la ciutat, com la Magna Celebratio (el festival romà de Badalona), les Festes de Maig, la Fira de Sant Jordi o la Festa Medieval Pirates a Badalona entre d’altres.

La participació de Badalona al saló, com la resta de municipis de la província Barcelona, es produirà gràcies a l’acord amb l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona on totes les poblacions s'agrupen en el mateix estand dins la marca "Barcelona és molt més".

La inauguració de la fira serà el divendres 1 d'abril, a les 12 hores, i comptarà amb l'assistència del primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès.

L’horari de la fira serà divendres i dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 18 hores.

Recordem que B-Travel és la fira més important dins l'àmbit del turisme de Catalunya, hereva del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC).

Badalona, 29 de març de 2022

twitter @AjBadalona