Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull els dies 12 i 13 de març la 8a Fira de l’Ensenyament al Centre Cultural l’Escorxador

04/03/2020 ::    

Prèviament, el dilluns dia 9, es farà una xerrada-col·loqui titulada “Com ens preparem per a les professions del futur?”

Dijous 12 de març començarà la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona, una mostra que s’organitza amb la voluntat de fer conèixer l’oferta actual en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària. La fira pretén convertir-se en un espai d’orientació i de trobada per a tot l’alumnat de secundària, batxillerats, cicles… així com per a les seves famílies i per a les persones interessades a iniciar, continuar o complementar la seva formació.

La 8a Fira de l’Ensenyament es celebrarà dijous 12 de març i divendres, dia 13, de 9 a 14 hores, al Centre Cultural l’Escorxador

A la mostra s’hi podrà trobar diversos expositors dels centres educatius de Badalona i rodalia on els/les estudiants, famílies i qualsevol persona interessada s’hi podran adreçar per informar-se. També s’han organitzat diverses xerrades on s’explicaran les diferents especialitats d’estudis: cicles formatius, PFI, idiomes, estudis universitaris, ensenyaments superiors.

Com en els darrers anys la fira disposarà d’una Human Library, un espai de converses professionals, organitzades per àmbit de coneixement, on l’alumnat pot parlar de manera distesa amb professionals en actiu (enginyers/es, arquitectes, professorat, metges/ses, jutges….) o l’Espai Idiomes (de 10 a 13 hores) en el qual es posarà en valor la importància dels idiomes i la mobilitat, compartint les experiències de diferents joves que han participat d'un Erasmus.

Xerrada inaugural

Prèviament aquest dilluns, 9 de març, a les 18.30 hores, a l’Espai Betúlia. Centre Cultural de la Paraula i les Lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47), es farà una xerrada-col·loqui sota el títol “Com ens preparem per a les professions del futur?” com a acte inaugural de la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona. La xerrada anirà a càrrec del doctor en Ciències Polítiques i Sociologia i professor de Sociologia a la Universitat Internacional de la Rioja, Roman Castro Alcaide.

La xerrada plantejarà la necessitat de comprendre el futur i com els canvis que s'originaran en el mercat de treball i en l’ocupació afectaran als joves a l'hora d'assolir les seves fites professionals i/o personals.

Badalona, 4 de març de 2020

twitter @AjBadalona