Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull el XXVI Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona

18/11/2022 ::        

Convocatòria de premsa

La reunió tindrà lloc al BCIN dimarts 22 de novembre amb l’assistència de representants municipals, sindicals, empresarials i d’entitats relacionades amb el desenvolupament industrial de l’àrea de Barcelona

Badalona acollirà el pròxim dimarts 22 de novembre el XXVI Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona. La reunió tindrà lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), carrer de Marcus Porcius 1, Polígon de les Guixeras, entre les 12.30 i les 14.30 hores amb l’assistència de representants d’ajuntaments, organitzacions empresarials, sindicats, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, consells comarcals, universitats i diverses institucions vinculades al desenvolupament econòmic.

La trobada anual d’aquesta entitat servirà també per reflexionar sobre la col·laboració dels agents del territori com element clau en la transformació d’una indústria més sostenible i innovadora. També s’analitzarà com l'economia circular serà un vector estratègic per a aquesta transformació i com la formació pot ajudar a empoderar els agents.

L’acte comptarà amb presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, que donarà la benvinguda als assistents, del primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid, Àlex Montornès, i del president del Consell General del Pacte Industrial i primer tinent d'Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

La reunió del Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona inclou la presentació de la ponència "Transformar la indústria des del territori: sostenibilitat, innovació i empoderament dels agents" a càrrec de Sònia Llorens, directora de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus Mataró-Maresme.

L'última vegada que Badalona va acollir la reunió anual d’aquesta entitat va ser l'any 2008. Amb aquest acte, el Pacte Industrial inicia la celebració del seu 25è aniversari.

Badalona, 18 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona