Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull el III Col·loqui Internacional d’Arqueologia Romana “El vi a l’antiguitat. Economia, producció i comerç al Mediterrani”

18/10/2022 ::

El Museu de Badalona reuneix des de dimecres fins divendres investigadors internacionals dedicats al món del vi a l’antiguitat

El Museu de Badalona acull el III Col·loqui Internacional d’Arqueologia Romana “El vi a l’antiguitat. Economia, producció i comerç al Mediterrani” que tindrà lloc durant tres dies (del 19 al 21 d’octubre). La trobada servirà per presentar nova informació i intercanviar mètodes, experiències i perspectives entre els investigadors internacionals dedicats al món del vi a l’antiguitat.

L’any 1985 el Museu de Badalona va organitzar el primer Col·loqui del vi a l’antiguitat, i el segon va tenir lloc l’any 1997. La recerca sobre la producció del vi i la seva comercialització ha continuat amb novetats significatives gràcies a l’adopció de metodologies modernes, desenvolupament de noves línies de recerca i sobretot, amb la incorporació d’una nova generació d’investigadors ben preparats, bona part dels quals es reuniran ara a Badalona en unes jornades amb les inscripcions ja tancades.

L’acte institucional d’inauguració del Col·loqui tindrà lloc demà 19 d’octubre a les 9.30 hores a la sala d’actes del Museu de Badalona i comptarà amb la participació de la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna M. Lara.

El Museu de Badalona ha comptat per a l’organització d’aquest Col·loqui internacional amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC;, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i Enoturisme DO Alella.

Més informació:

https://www.museudebadalona.cat/el-vi-a-lantiguitat-congres-internacional-darqueologia/

Badalona, 18 d’octubre de 2022

twitter @AjBadalona