Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull demà dissabte la primera Marxa de l’Orgull LGTBIQ

La Festa de l’Orgull inclou també la lectura d’un Manifest reivindicatiu a la plaça de la Vila i actuacions musicals al Racó d’en Gual, al costat de l’Escola del Mar

Badalona acull demà dissabte, 6 de juliol, la primera Marxa de l’Orgull LGTBIQ. La marxa, forma part dels actes de la Festa de l’Orgull a Badalona, que inclou la lectura d’un Manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ i que finalitzarà amb diverses actuacions musicals al passeig de la Rambla, a tocar a l’Escola del Mar.

La Festa de l’Orgull a Badalona, amb l’organització del col·lectiu Tornem-hi i la col·laboració de l’Ajuntament i les FAMPAS de Badalona, començarà a les 18 hores, a la plaça de la Vila, amb la lectura d’un Manifest que reclama la plena igualtat jurídica i social d’aquest col·lectiu. Posteriorment donarà inici la primera Marxa de l’Orgull LGTBI que, sortint des de la plaça de la Vila, recorrerà el carrer del Mar fins al passeig de la Rambla, travessarà les vies per sota per enfilar el passeig Marítim direcció nord i torna a travessar les vies cap al passeig de la Rambla a tocar de l’Escola del Mar. Acompanyarà el recorregut el grup de batucada Badalona Batec (de les FAMPAS de Badalona).

A partir de les 19.45, i fins a les 12 de la nit, al Racó d’en Gual (a tocar l’Escola del Mar), tindrà lloc el Recital del llibre Pelos y hogares, poemario trans, a càrrec del seu autor Bruno Cimiano, amb acompanyament de la guitarra espanyola de Cris Blasco. Les actuacions continuaran amb el cantautor Bizarre Invierno i el punxadiscos/DJ PD Cooba.

Badalona, 5 de juliol de 2019

twitter @AjBadalona